پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه ١ خرداد ١۴٠٣) | آغاز بارش‌های پراکنده باران در استان آسیب‌هایی جدی که روغن مصرف شده به مغز می‌زند تا زنده هستید، تکلیفتان را برای اهدای‌عضو مشخص کنید دستگیری اعضای باند گروگان‌گیری اتباع خارجی در تهران ۱۰ راهکار برای به حداکثر رساندن کالری‌سوزی در ۳۰ دقیقه خوراکی‌های سالمی که می‌توانید جایگزین نان کنید نقش مهم تغذیه در تکامل دندان‌ها ۷ دلیل احساس تشنگی مداوم اعمال قانون۱۴۷۸دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد|۵۳نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (یکم خرداد ماه ۱۴۰۳) کندی حرکت در میدان جمهوری به سمت میدان جهاد در مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟
سرخط خبرها

سازمان جهانی بهداشت: واکسیناسیون عمومی علیه آبله میمون نیاز نیست

  • کد خبر: ۱۱۲۹۰۷
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵
سازمان جهانی بهداشت: واکسیناسیون عمومی علیه آبله میمون نیاز نیست
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد در حال حاضر نیازی به واکسیناسیون عمومی در برابر ویروس آبله میمون وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، آبله میمون یک اِندمی (همه‌گیری منطقه‌ای) در آفریقا محسوب می‌شود، اما به تازگی موارد زیادی از آن در خارج از این قاره دیده شده که همگی ناشی از سفر به این مناطق بوده است. از این رو، مقامات بهداشتی تلاش زیادی دارند تا این بیماری را در قاره سیاه کنترل کنند.

خبرگزاری رویترز، در خبری آورده است: ماتشیتدسو موئیتی، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در قاره آفریقا اعلام کرد این نهاد در حال تهیه هزاران تست آبله میمون برای این قاره است. با این حال، واکسیناسیون گسترده در این مرحله توصیه نمی‌شود.

این مقام سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد گرچه هم اینک به دلیل آنکه آبله میمون گسترش زیادی پیدا نکرده واکسیناسیون ضروری نیست، اما قاره آفریقا باید خود را برای شرایطی آماده کند که نیاز برای اینکار به وجود آید.

غرب و مرکز قاره آفریقا نخستین مکان‌هایی بودند که آبله میمون در آنجا مشاهده شد. گرچه ویروس آبله میمون به اندازه ویروس کرونا قدرت سرایت ندارد، اما برآورد‌ها حاکی از مرگ ۳ تا ۶ درصدی مبتلایان است. با این وجود، کیفیت خدمات بهداشتی کشور‌ها در نرخ مرگ و میر تاثیر گذار است به طوری که تاکنون هیچ گونه موردی از مرگ ناشی از این ویروس خارج از قاره آفریقا گزارش نشده است.

تحقیقات دانشمندان نشان می‌دهد واکسن‌های موجود در بازار برای مقابله با آبله می‌تواند به میزان ۸۰ درصد فرد را در برابر ابتلا به آبله میمون مصونیت بخشد. با این حال، در شرایط حاضر که این بیماری یک همه گیری جهانی محسوب نمی‌شود، واکسیناسیون عمومی برای آن توصیه نشده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->